Elállási jog

 

Az Elállási jog értelmében amennyiben a megrendelt és kézhez kapott terméket mégsem szeretnéd megtartani, akkor az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, és visszaküldheted a nem kívánt terméket.

Nagyon fontos! Csak akkor élhetsz elállási jogoddal, ha a terméket nem használtad és kifogástalan állapotban van! Ha már használtad, hibás, sérült, az elállási jogot nem tudod érvényesíteni.

 

Visszaküldési szándék jelzése

Ha elállási joggal kívánsz élni, akkor az elállási szándékot tartalmazó egyértelmű nyilatkozatot minél hamarabb juttasd el hozzánk e-mailben.

Ebben a levélben szerepeljen:

  • a megrendelés adatai (név, cím, rendelési szám)
  • banki utalásos rendelésednél melyik bankszámlára utaljuk az összeget
  • ha bankkártyával fizettél, akkor visszatérítsük az össeget, vagy bankszámlára utaljuk (ha igen melyikre)

A termék átvételtől számított 14 napon belül pedig el kell juttatni hozzánk a terméket is.

 

Visszaküldés

A visszaküldési szándék adatait tartalmazó nyilatkozatot emailben visszaigazoljuk. A kézhezvételtől számított 14 napon belül kell a terméket visszaküldened az alábbi címre: TBA Könyvek, Nagykanizsa Platán sor 8/2 8800

A termékhez tartozó használati utasítást, termékcímkét, további dokumentumokat, belső csomagolóanyagot, kiegészítőket, járulékos darabokat hiánytalanul tartalmaznia kell a visszaküldött terméknek, ellenkező esetben a visszatérítés nem igényelhető.

A visszaküldött termék megérkezését követő 14 napon belül visszafizetetjük a termék árát és a szállítási költséget.

A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a megrendelőt terhelik, tehát a termék webáruház címére történő visszaküldésének költségét a megrendelőnek (a visszaküldőnek, tehát neked) kell kifizetnie, azonban ezen felül egyéb fizetési kötelezettség nem terheli.

Az utánvéttel küldött, vagy portós csomagokat nem áll módunkban átvenni!

0
    0
    KOSARAM
    A KOSARAD MÉG ÜRES