Szállítási információk

 

A TBA Könyvek a GLS szolgáltatásait használja a rendelések kézbesítéséhez. A megrendelt termékek kiszállítása a raktérkészlettől és a termék elérhetőségétől függően változó. Vedd figyelembe, hogy könyveink limitált példányszámban, előrendelésben készülnek. A termékoldalakon minden esetben feltüntetjük a szállítási határidőt, azonban az minden megrendelésre vonatkozik, hogy a megrendelés teljesítése csak a számla kiegyenlítése után kezdődik el.

 

Értesítés kiszállításról

Értesítések megérkezésének feltétele a megrendelés során helyesen megadott email cím és sms-képes telefonszám. Mielőtt megérkezik a csomag, SMS-ben fog érkezni az értesítő, a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a csomag azonosítószámát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8 – 11 óra között) és a futár telefonszámát, ahol a címzett egyeztethet a kiszállítással kapcsolatban.

Ahhoz, hogy értesítést kapj a csomagod érkezéséről, nagyon fontos, hogy a megrendelés leadásakor mindenképpen olyan telefonszámot kell megadnod, ami használatban van, mert SMS-ben fogsz értesítést kapni.

  • Használd a +36-os országkódot
  • Ne használj zárójelet se szóközt, se egyéb írásjelet
  • A helyes formátum: +36301234567 (értelemszerűen a saját szolgáltatód kódját használva)

 

A kiszállítás

A megrendelés teljesítése csak a számla kiegyenlítése után kezdődik el. Amennyiben a termék állapota a megrendelés során és/vagy utána megváltozott (nem elérhető, később lesz elérhető, megszűnt stb.), tájékoztatót küldünk, a megrendelés leadásánál megadott email címre. A megrendelés állapotáról a hello@tbakonyvek.hu e-mail címen tájékozódhatsz.

A termék futárszolgálatnak való átadása után nem vállalunk felelősséget a futárszolgálat hibájából felmerülő késésért.

Amennyiben a megrendelés során hibás, vagy pontatlan adatokat adtál meg, és úgy küldted el a megrendelését, illetőleg bármely okból módosítani szeretnéd az elküldött megrendelésben foglaltakat, mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot emailben. A megrendelés módosítása csak emailban lehetséges.

 

Szállítási díjak

Kizárólag magyarországi szállítási címre teljesítünk megrendelést. A szállítás díja a csomag súlyától függően változik. Minden esetben ellenőrizd a szállítási költséget! A szállítási költség tartalmazza a csomagolás díját is!

Szállítási díj:

2kg-ig: 1490.- forint

3kg-ig: 2770.- forint

5kg-ig: 3750.- forint

10kg-ig: 4550.- forint

GLS Csomagpont esetében az SMS értesítő megérkezése után 5 nap áll rendelkezésre átvenni a csomagot! Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a ismételt küldés díja a megrendelőt terheli, ismételt küldést kizárólag a visszaszállítás költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban elindítani! Fenntartjuk a jogot, hogy az átvétel megtagadása miatt visszaszállított csomagok címzettjeinek újabb megrendelést kizárólag előre utalással kifizetett megrendelés esetében teljesít.

 

Csomagolás

A csomagot házhozszállítás esetében kézbesítéskor a futár előtt minden esetben vizsgáld meg, ha a csomag sérült, kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Igen, tudjuk, hogy siet a futár, de akkor is kötelessége lehetőséget biztosítani, hogy ellenőrízd a csomagot, hogy sérült-e. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

0
    0
    KOSARAM
    A KOSARAD MÉG ÜRES